Allmänna villkor

Dessa villkor gäller mellan dig och Anki de Morais Art och ankidemorais.com med säte på Lidingö. Hemsidan tillhandahåller följande: Online portfolio över konstverk och möjlighet att köpa dessa. Genom att besöka sidan ger du ditt samtycke till dessa ”Allmänna villkor”.

Du har ingen rätt att använda sidan för andra ändamål än som görs tillgängliga av Anki de Morais. Sidan får ej användas i sammanhang som inte är godkända av Anki de Morais.

Vi förbehåller oss rätten att ändra på sidan, ta bort och lägga till konst när det passar samt att stänga sidan under kortare eller längre perioder utan att informera i förväg.

Vi förbehåller oss vidare att ändra dessa allmänna villkor från tid till annan när behov finns. Du är då ansvarig att själv hålla dig uppdaterad om dessa ändringar när du besöker sidan.

Upphovsrätt

Upphovsrätten © tillfaller Anki de Morais. Alla rättigheter är förbehållna. Det är förbjudet att kopiera, distribuera, publicera eller ändra något material som finns på Anki de Morais Art:s hemsida utan skriftligt tillstånd.

Information på sidan är generell och Anki de Morais tar inget ansvar för rekommendationer eller priser som anges utöver i den egna webbutiken.

Färgåtergivning

Fotografierna på konstverken har tagits i dagsljus utan sol för att ge en rättvis färgåtergivning. Skillnader i färgnyanser färg och nyans mellan foto och original kan dock ändå förekomma och bero på inställningar på olika browsrar, enheter och skärmar. Sådana skillnader är inget skäl för retur.

Kommentarer från besökare

Om du lämnar en kommentar på hemsidan kan den läsas av andra besökare vilket du godkänner.

Länkar till tredje part

Ibland kan det hända att det finns externa länkar på ankidemorais.com för information mm. Anki de Morais tar inget ansvar för innehållet på dessa externa hemsidor och inte heller annonser som visas på dessa sidor.

Köpvillkor

Anki de Morais Art och hemsidan ankidemorais.com med säte på Lidingö gör köpet enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar. Nedan ser du våra fullständiga köpvillkor.

Kortbetalning

Vi accepterar Visa och MasterCard genom våra samarbetspartnera Paypal och/eller Stripe. Samtliga transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är 100 % säkra. Kortköp är avgiftsfria.

Ångerrätt

Jag vill att du ska vara nöjd med din tavla så jag ger dig full möjlighet att returnera den. Du har alltid 14 dagars öppet köp (ångerrätt). Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta innan ångerrätten går ut. Du är ansvarig för att packa och skicka tillbaka tavlan på samma sätt som du fick den.

Vi återbetalar dina pengar när konstverket kommer i retur och du står själv för fraktkostnaden. Återbetalning sker till samma konto som pengarna ursprungligen kom från. Om du inte meddelar oss innan ångerrätten löpt ut kommer vi inte att kunna genomföra någon återbetalning.

Säkerhet och personuppgifter

Anki de Morais Art garanterar att vi aldrig lämnar ut dina personuppgifter eller din e-postadress till tredje part, såvida det inte föreligger särskilda skäl för detta, såsom vid förfrågan från polis, åklagare eller dylikt. Du har rätt att få tillgång till den information vi registrerat om dig, och om du anser att den är felaktig eller irrelevant, kan du begära rättelse eller radering från vårt kundregister. Du kan göra detta genom att kontakta oss på art@ankidemorais.com.

Du kan läsa mer om detta i vår integritetspolicy

Detta avtal regleras och tolkas i enlighet med rådande svensk lagstiftning.