Jag har fått frågan hur jag gör konstverken med alkohol. Svaret är att det varierar lite efter humör men ofta får jag bläcket att flöda på ett speciellt papper som tål alkoholen. Jag tar hjälp av ofärgad alkohol, sugrör som jag blåser i och att lyfta på pappret så att det rinner. Här gäller det att vara generös med alkoholen så att färgerna rinner in i varandra. Jag arbetar också med flera lager och ibland tar jag till akrylfärg för att få effekter.  När alkoholen har torkat ordentligt går jag in med akrylfärg ovanpå i flera lager och gör mina mönster. 

Sedan tar jag målningarna till min fotograf som avbildar dem och därefter printar gicléer. En giclée är en signerad och numrerad fine art print med museikvalitet på syrafritt kraftigt bomullspapper och med färgpigment som håller i minst 70 år. Skälet är att jag ännu inte hittat ett annat sätt att garantera originalens ljusbeständighet. Jag anser att gicléerna är en fullgott alternativ och återger de starka färgerna i originalen.